2013. augusztus 28., szerda

A Red Bull csak hülyíti a népet? Üléspróbán Ricciardo

 A legfrissebb hírek szerint Daniel Ricciardo üléspróbán vesz részt a 2014-es Red Bull miatt, melyet Adrian Newey a háttérben már jó ideje fejleszt.


A Red Bull Racing kategorikusan tagadta Mark Webber azon kijelentését, miszerint a fiatal ausztrál honfitársa lesz Sebastian Vettel új csapattársa. Legutóbb Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke azt mondta, továbbra sem döntöttek erről a kérdésről és az Olasz Nagydíj előtt biztosan nem fognak ezzel kapcsolatban bejelentést tenni.

A tagadás és a spekulációk ellenére azonban a döntés már valószínűleg megszületett. Ezt erősítheti meg a megbízható és a Red Bullhoz közel álló Speed Week lap legfrissebb jelentése, miszerint Ricciardo üléspróbán vesz részt Milton Keynesben az RB10-es versenygép miatt.

A jövő évi szabályok szigorúbbak lesznek, így Newey-nak minden részletre szüksége van ahhoz, hogy egy olyan autót tervezzen, ami Vettel mellett Ricciardo-nak is megfelel. Sokkal inkább azért is, mert az ausztrálnak szélesebb a csípője, mint a jelenlegi páros két tagjának.

A Speed Week is úgy gondolja, hogy a bejelentés húzásával csak nyer a Red Bull, mely folyamatosan címlapon szerepel emiatt. A csapatot Kimi Räikkönennel, Jenson Buttonnal és Fernando Alonsóval is szóbahozták már.

Forrás: f1-live.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése