2013. október 1., kedd

Ferrari: Massa bármelyik csapat számára előnyt jelentene

A Ferrari vezető beosztásában dolgozó mérnöke úgy véli, hogy Felipe Massa egy komoly kvalitásokkal és tapasztalatokkal rendelkező pilóta, aki gyakorlatilag bármelyik csapat számára előnyt jelentene.

Továbbra sem tisztázott, hogy mi lesz Massa sorsa a Forma-1-ben. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Forma-1-ben maradhat, miután a támogatóinak hála 12-15 millió euró állhat mögötte, ami a Force India, a Sauber, a Williams és a Lotus számára is vonzó lehet.

A brazil versenyző már többször elmondta, hogy csak akkor marad a sportban, ha egy versenyképes autó dolgozik alatta. Massa most arra számít, hogy a Lotusnál folytathatja tovább, mely szerinte a legjobb lehetőséget jelentheti számára.

Simone Resta, a Ferrari helyettes vezető tervezője a brit Autosport kérdésére elmondta, úgy véli, hogy Massa a többi csapat számára is értékes lehet.

„Ő egy nagyon tapasztalt versenyző. Egy egészen magas szinten versenyzett nekünk a 2007-es idény óta, így sok tapasztalattal rendelkezik.” – tette hozzá a mérnök.

Resta szerint Massa mindemellett egy nagy csapatjátékos is.

„Felipe egy nagyszerű csapatjátékos, miközben a szimulátorban is hasznos munkát végez, és segít nekünk a fejlesztésekben a hétvége során is. És amikor megkérdezik őt arról, hogy mennyire nyitott a csapattársa támogatását illetően, akkor rendre nagyon pozitív választ ad.”

Forrás: f1-live.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése