2013. augusztus 14., szerda

Button és Pérez tartja a lelket a McLarenben


Jenson Button és Sergio Pérez is nagyon inspirálóan hat a McLarenre, mely rájött, mi a követendő irány. Martin Whitmarsh szép szavakkal illette versenyzőit.


A Magyar Nagydíjon sikerült elérni némi előrelépést a fejlesztésekkel, legalábbis így látja a csapatfőnök. Whitmarsh szerint Spától még erősebbek lehetnek, mivel tudják, merre puhatolózzanak. „Tettünk egy kisebb lépést, de szerintem meg is értettünk ezt-azt”- mondta a csapatfőnök.

„Elég későn készültünk el pár alkatrésszel Magyarországra, mindezt a normális folyamatok nélkül, és tudjuk, egyes fejlesztésekből többet fogunk kihozni. Most rendelkezünk egy iránnyal, és van pár ötletünk. Egy kicsit több az optimizmus, de ugyanakkor világos, nem kellene elégedettnek lennünk azzal, ahol állunk, és nem is vagyunk azok”- idézte az ESPNF1.

Whitmarsh ismét hangsúlyozta, hogy a versenyzők ösztönzően hatnak a csapatra, mely nagyon sokat tanult az elkövetett hibákból.

„Egyértelmű, hogy a McLaren nem végzett elég jó munkát, de nem gondolom, hogy bármi is rejtve maradt volna ezekből. Csalódást jelent, de csapatként jobbak vagyunk, és remekül dolgozunk – nemcsak az idei évre nézve, hanem a következőre is. A versenyzőkről is sokat lehet beszélni. A győzelemhez vannak szokva, és a nyilvánosság ragyogja be őket – és a nyomás. Nemcsak az autóban végeztek jó munkát, hanem a csapatban és a csapattal is fantasztikusak voltak, ugyanez igaz a nagykövetként betöltött szerepükre is.”

„Kétség sem férhet hozzá, hogy ez mélyen frusztráló nekik, és fantasztikus munkát végeznek. Szerintem a szervezeten belül mindenki tisztában van ezzel, és mindenki keményen dolgozik. Elég inspiráló látni, amint két fiatal férfi megmutatja, nagyszerű emberi lények és remek versenyzők is.”

Forrás: f1-live.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése