2013. augusztus 14., szerda

Hamilton: Még mindig nagyon sokat kell tanulnom!


Lewis Hamilton szerint a tapasztalata ellenére még mindig sok tanulnivalója van a sportban, miközben legbelül is egy kisebb átalakuláson megy keresztül.


A brit világbajnok 2007-ben mutatkozott be a Forma-1-ben. Hamilton jövőre már a nyolcadik szezonját kezdi meg a sportban, ami mögött nem kis tapasztalat áll. Ennek ellenére a Mercedes versenyzője úgy érzi, van még hová fejlődnie, noha a kritikusok és a mezőny is őt tartja az egyik legjobb pilótának a bajnokságban.

„Úgy vélem, hogy még mindig sokat kell tanulnom és örülök, hogy ez így van.” – ismerte el Hamilton az Al Jazeerának.

2008 Forma-1 világbajnoka abszolút pozitív döntésként tekint arra, hogy hosszú idő után elhagyta a McLarent és aláírt a német riválishoz.

„Sokáig annak a családnak voltam a tagja. 13 éves koromtól már velük dolgozhattam, és minden ott kezdődött számomra. Nem könnyű elhagyni az otthonodat, a házi készítésű ételeket, valamint azokat az embereket, akikkel jól érzed magad.”

A Mercedesnél azonban minden más. A környezet és az élet is szabadabb.

„Őszintén mondom, hogy most egy új embernek érzem magam. Annyira üdítő ebben az új környezetben lennem.” – tette hozzá Hamilton, aki a Mercedesnél hatalmas szabadságot élvezhet.

Forrás: f1-live.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése